Ukupno Ukupno : 0,00 €

0
Nažalost prazno!
Product osvježi

ZAVRŠETAK PROVEDBE PROJEKTA „Modernizacija poslovanja uvođenjem novih IKT rješenja“

Dana 15.07.2017. godine završena je provedba projekta „Modernizacija poslovanja uvođenjem novih IKT rješenja“.

Uvođenjem nove aplikacije e-restoran za upravljanje restoranom olakšano je naručivanje gostiju lokala i dostavnih vozila koji  u svakom trenutku imaju potrebne informacije o situaciji s narudžbama. Uvođenjem novog softvera omogućeno je online naručivanje, povećana je mogućnost za proširenje poslovanja te su unapređene marketinške aktivnosti. Ostvarenjem općeg cilja optimizirani su procesi strateškog upravljanja, marketinga, nabave i prodaje.

Modernizacija poslovanja ostvarena je nabavom i instalacijom informatičke opreme (25 tableta s zaštitnom opremom, 2 pametna telefona za dostavu, 1 touch screen monitor, nabavljena i instalirana su 2 softvera).

Provedbom projektnih aktivnosti, odnosno uvođenjem softvera e-restoran i online naručivanje ostvariti  će se postavljeni ciljevi povećanja konkurentnosti budući da je ovim inovativnim pristupom cjelokupnog procesa naručivanja poslovanje postalo modernije i atraktivnije od ostalih restorana brze hrane. Projektom je provedena kompletna digitalizacija poslovanja kojom je olakšano naručivanje u samom restoranu i skraćeno on-line vrijeme naručivanja.

Prijavite se za novosti i osvojite do 15% popusta

TOUCH j.d.o.o. – Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa “Konkurentnost i kohezija”.