Ukupno Ukupno : 0,00 €

0
Nažalost prazno!
Product osvježi

POČETAK PROVEDBE PROJEKTA „Modernizacija poslovanja uvođenjem novih IKT rješenja“

Dana 15.01.2017. godine Escape, obrt za ugostiteljstvo započeo je provedbu projekta za pod nazivom „Modernizacija poslovanja uvođenjem novih IKT rješenja“.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoju s ciljem povećanja konkurentnosti obrta modernizacijom poslovnih procesa i poslovanja. Kao tehnička pomoć u provedbi projektnih aktivnosti sudjeluje Razvojna agencija Vukovar d.o.o.

S ciljem povećanja konkurentnosti i izdvajanja od ostalih restorana u gradu, vlasnik je osmislio uvođenje softverske aplikacije e-restoran kojom će gostima biti dostupna cjelokupna ponuda u digitalnom obliku.

Uvođenjem softvera za online naručivanje preko Internet stranice doprinijet će se unaprjeđenju marketinških aktivnosti obrta te olakšavanju pristupa restoranu.

Provedbom projektnih aktivnosti poslovanje obrta će biti usklađeno s modernim dobom elektronskog poslovanja, nabavom i instalacijom tableta za naručivanje koji će se nalaziti u prostoru restorana, što će polučiti veliki interes mladih koji odrastaju u digitalnom okruženju.

Prijavite se za novosti i osvojite do 15% popusta

TOUCH j.d.o.o. – Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa “Konkurentnost i kohezija”.